LJ
loading...

Steffi

Newborn

Wij zijn heel erg blij met de foto’s van de newborn shoot! Als je net bevallen bent is dit best wel pittig en zie je er misschien tegenop... maar ik kan het echt iedereen aanraden! Linda-Jane is heel erg rustig en ze weet precies wat er moet gebeuren. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en het is precies hoe wij het in gedachten hadden. Sterker nog wij willen onze kleine man binnenkort weer laten fotograferen. Bedankt Linda-Jane voor deze mooie herinneringen!

Tamarah

Geboorte

Lieve Linda-Jane, jij hebt de mooiste ervaring uit ons leven zooo mooi vastgelegd. Je was een aanwinst om er bij te hebben, je was precies wat er moest zijn. We hebben gelachen en gehuild tijdens de bevalling, maar vooral gelachen. We zijn je eeuwig dankbaar! Liefs Tamarah, Jeroen en Teddy Mae

Boy

Samenwerking

Ok, ik ben niet op de gevoelige plaat vastgelegd door Linda-Jane. Maar ik heb als videograaf met haar mogen samenwerken op een bruiloft in Antwerpen. En ik had met Linda-Jane een fijne connectie. Ze was erg fijn om mee samen te werken. Ze hield tijdens de bruiloft een gepaste afstand, maar wist wel alles perfect vast te leggen. Ik zou haar zeker aanraden als ik gevraagd zou worden voor een een fotograaf!

Elisa & Patrick

Geboorte

Linda-Jane heeft alle eerste momenten en verschillende momenten van mijn bevalling, die ik in de intensiteit van het moment miste, vastgelegd in een prachtige reportage. De beelden hielpen ook om alles meteen een plekje te kunnen geven.

Marjolein

Afscheid

Het is een schat, ze is zichtbaar en onzichtbaar aanwezig op de momenten dat je dat het meeste nodig hebt.

Denise

Newborn

Bedankt Linda-Jane voor de leuke shoot en geweldige foto's! We zijn er super blij mee!

Lysanne

Geboorte

Wauw Linda-Jane! Wat ontzettend mooie en ontroerend! Ik kreeg er weer een brok van in m'n keel. Ik ben zó blij dat we dit gedaan hebben, dat jij dit gedaan hebt! ER zitten zoveel dingen in die ik niet heb meegekregen of vaag. Dit is echt zo waardevol! Duizendmaal dank!

E&A

Bruiloft

Bedankt voor de enorm mooie foto's en voor alles wat je voor ons hebt gedaan! We genieten nog steeds na van onze dag en jouw fotoreportage maakt het alleen maar mooier!

Familie Driel

Kinderen

Linda-Jane heeft portretfoto’s van onze kinderen gemaakt die wij vol trots groot in de woonkamer hebben hangen. Elk bezoek zegt dat ze de foto’s zo mooi vinden! We genieten er nog dagelijks van. Een talentvolle, creatieve fotograaf die wij iedereen kunnen aanraden!!