Styled wedding shoot

Dit weekend maakte ik even een uitstapje naar een andere tak van fotografie en fotografeerde ik een styled wedding! Op een prachtige locatie, een oude fabriek  in Zuidermeer, hadden de meiden van Styled Shoots alles super mooi aangekleed. Er was een heel knap bruidspaar, mooie bruidskleding en een heerlijke bruidstaart! Ik heb even kunnen proeven aan trouwfotografie en ben nu thuis met veel plezier de foto’s aan het bewerken tot kleine kunstwerkjes. Ik hou voorlopig de focus nog even op geboortefotografie. Maar mocht je interesse hebben in mij als trouwfotograaf of bijvoorbeeld voor een love shoot stuur me gerust een berichtje dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Styled shoot by Nathalie Photography & Lijn10 | Styling & flowers by Marjolijn Lijn 10 | Stationary by Cotton Bird | Bridal hairpieces by Elysian | Cake by Love Baking | Hair & Make up by PIA hair & beauty |Wedding dress by Bridallure | Modellen: Mark & Marlieke

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Please follow and like us:
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *