Geboorte

Een reportage van het moment dat je leven voorgoed verandert 

Geboortefotografie

Tijdens een bevalling gebeuren er zoveel dingen tegelijk en word je als aanstaande moeder overweldigd door emoties en pijn. Hierdoor kun je misschien achteraf niet alles meer terughalen van deze bijzondere gebeurtenis. Als geboortefotograaf leg ik alle momenten van de bevalling vast en zorg ik ervoor dat jullie een prachtige reportage krijgen van het moment dat jullie leven voorgoed veranderde!

Voorafgaand aan de bevalling kom ik altijd eerst langs voor een kennismakingsgesprek. Ik vind het erg belangrijk dat jullie vooraf weten wie ik ben en dat er een klik is. Tijdens dit gesprek vertel ik jullie hoe de geboorte reportage in zijn werk zal gaan en bespreken we jullie wensen. Als jullie besluiten om mij te boeken zal ik vanaf de 38ste zwangerschapsweek 24 uur per dag voor jullie beschikbaar staan. 

Op het moment van de bevalling ben ik op de achtergrond aanwezig. Ik fotografeer de weeën, de geboorte, eerste controles en het aantrekken van de eerste kleertjes. Vind je de bevalling te intiem om te laten fotograferen? Je kunt er ook voor kiezen om een ‘eerste momenten reportage’ te boeken. In dat geval kom ik pas in de kamer wanneer je kindje geboren is en fotografeer ik jullie eerste momenten samen.

Na de bevalling krijgen jullie binnen twee dagen een preview van de reportage. Binnen twee weken stuur ik jullie de bewerkte foto’s digitaal. Enkele weken na de bevalling ontvangen jullie een luxe gebonden fotoalbum.

Werkgebied

Ik ben werkzaam in het gebied tot ongeveer 1,5 uur vanaf Stede Broec. Dus in heel Noord-Holland (Den Helder, Hoorn, Purmerend, Amsterdam, Haarlem) en Flevoland (Lelystad). 

Prijzen

De prijzen voor geboortefotografie beginnen voor een spontane bevalling bij €845, voor een geplande keizersnede bij €495 en voor een eerste momenten reportage bij €545. Neem voor de volledige prijslijst contact op via het contactformulier.   


 

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSaveSaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave