40 jarig huwelijksfeest

Drie weken geleden mocht ik het 40 jarig huwelijksfeest van Jan en Tineke fotograferen in cafe de Paus! Een mooi feestje voor al hun familie en vrienden. In het begin voelde sommige mensen zich nog wat ongemakkelijk bij die camera die elke keer weer op dook. Want oh jee ze zou toch niet net een foto maken als ik net een grote hap taart neem? Maar gelukkig verdween die spanning snel en toen iedereen de dansvloer op ging wilden sommigen zelf even speciaal voor mijn camera een extra dansje doen! 

Geef jij binnenkort een mooi feest of je zoon of dochter een kinderpartijtje en wil jij hiervan elk moment en elke lach vast laten leggen? Stuur me dan snel een mailtje en wie weet dans jij straks voor mijn camera!

 

SaveSave

SaveSave

Please follow and like us:
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *